Rahoitu.fi tuo joustoa opiskelijabudjettiin

Oletko jo venyttänyt ja vanuttanut tiukkaakin tiukempaa opiskelijabudjettiasi kyllästymiseen saakka? Kaipaatko kipeästi joustoa opiskelijabudjettiisi ja sitä kautta koko opiskelijaelämääsi? Ei hätää, sillä tähän on olemassa helppo ja nopea ratkaisu: Rahoitu.fi!

Mitä Rahoitu.fi voi tarjota opiskelijalle?

Rahoitu.fi tarjoaa nopean, maksuttoman ja turvallisen kanavan hakea parasta, vakuudetonta lainaa. Lainan hakeminen netin kautta sopii erityisen hyvin opiskelijalle, sillä kätevä netissä täytettävä hakemus säästää opiskelijan kallisarvoista aikaa ja auttaa häntä löytämään ratkaisun pulmalliseen taloudelliseen tilanteeseensa. Näin opiskelijalle voi jäädä rahaa jopa pienen lemmikin ylläpitämiseen!

Harvalla nuorella opiskelijalla on tarjota lainalleen vakuuksia. Näppärä Rahoitu.fi ratkaisee tämänkin ongelman, sillä se ei vaadi myöntämilleen lainoille vakuuksia. Myöskään äitiä tai isää ei tarvitse pyytää lainan takaajaksi, sillä takaajiakaan ei Rahoitu.fi:ssa tarvita. Tämä on yksi syy myös sille, että koko lainanhakuprosessi hoituu helposti ja nopeasti, ilman turhaa säätöä!

Jos opiskelijalla on esimerkiksi useita pikavippejä, joita hän on tullut aiemmin ottaneeksi kiperissä taloustilanteissa, kannattaa niistä pyrkiä eroon mahdollisimman nopeasti – ja myös tässä tehtävässä Rahoitu.fi voi auttaa. Sen kautta on nimittäin mahdollista hakea myös yhdistelylainaa, joka on näppärä keino yhdistää esimerkiksi useat pikavipit yhdeksi lainaksi. Tämän ansiosta opiskelijan maksettavaksi jää jatkossa ainoastaan uuden yhdistelylainan korot ja kulut, eikä hänen enää tarvitse maksaa useiden pikavippien kiskurikorkoja. Järjestelyn myötä opiskelija voi säästää kivan summan rahaa ja saada näin hieman lisäpuskuria opiskelijabudjettiinsa.

marinate